Mai jos veti gasi 10 de solutii simple , naturale care functioneaza incepand de la sticla sparta pana la combaterea petelor de pe haine si mobila .

1. Uleiul de eucalipt elimina reziduul lipicios lasat de stickere .
2. Lustruind o masa de marmura cu un aparat de polish pentru masini lasati o pelicula subtire , invizibila , care ajuta la prevenirea aparitiei petelor .
3. Pentru a elimina crestaturile lasate de mobila pe covoarele din lana , asezati un prosop peste zona afectata si apoi apasati cu un fier de calcat cald . Caldura va ridica fibrele . Nu incercati acest lucru pe covoare din sintetice sau amestec lana-sintetic .
4. Pentru a elimina mirosurile neplacute din toaleta , aprindeti un chibrit si lasati-l sa arda cateva secunde .
5. Pentru a stopa aburirea oglinzii din baie , freaca cu un sapun uscat dupa care freaca cu un prosop curat .
6. Pentru a elimina petele de ulei de pe hainele de matasa , frecati usor cu faina de porumb dupa care curatati usor cu o perie . Dupa ce lasati cateva ore , spalati hainele la mana sau folositi un ciclu de masina mai bland , folosind detergent pentru haine delicate .
7. Pentru a curata polenul de la flori de pe haine , ia o bucata de banda adeziva de aproximativ 5 cm si puneti deasupra , presand usor pentru a se lipi polenul de ea . Puteti repeta aceasta operatiune de cateva ori pana cand se curata tot . Nu incercati sa periati .
8. Pentru a scoate petele de sange uscat de pe haine folositi peroxid de hidrogen . Aplicati direct pe pata , dupa care spalati-le la masina de spalat .
9. Pentru a curata fierul de calcat , presarati sare pe masa de calcat si dati cu fierul de calcat peste ea inainte si inapoi .
10.Pentru a curata cuptorul cu microunde , adauga 4 linguri de suc de lamaie la o cana cu apa , dupa care fierbeti intr-un castron la microunde timp de 5 minute , astfel se permite condensarea peretilor interiori ai cuptorului . Dupa aceea doar stergeti cu o laveta moale .