12 Aug 2013
August 12, 2013

Cum sa curatati scaunele de masina

August 12, 2013 Proceduri Curatenie

Veti avea nevoie de urmatoarele echipamente si solutii:

1.Aspirator + accesoriile aferente
2. Solutie de curatat tapiteria
3. Solutie pentru indepartarea petelor
4. Perie aspra
5. Laveta alba moale
6. Aparat injectie extractie(daca este necesar)

Incepeti prin aspirarea tuturor suprafetelor pentru a elimina orice urma de resturi si murdarie. Accesoriile aspiratorului sunt de ajutor atunci cand aveti de aspirat in spatii inguste.Apoi aruncati o privire pe banchete pentru a identifica zonele intens murdare ce vor necesita curatare suplimentara,precum si zonele ce prezinta semne de deteriorare cum ar fi gauri,tesatura subtire etc. Zonele cu asemenea semne ar trebui curatate cu grija pentu a evita deteriorarea materialului in continuare.
Aplicati o solutie de curatare a tapiteriei pe suprafata scaunului.Pentru o mai buna eficienta lucrati pe portiuni mici. Pentru a curata in profunzime folositi peria aspra.Spalari suplimentare se vor face asupra zonelor foarte murdare. Pentru zonele foarte murdare care nu se curata cu solutia de curatat tpiteria incercati combinatia dintre perie si solutia pentru indepartarea petelor.
Stergeti surplusul de solutie cu o laveta curata,alba,moale.Verificati eticheta produsului, multe astfel de produse nu au nevoie de spalare suplimentare,iar zona poate fi lasata sa se usuce.
Daca este necesara clatirea,aplicati un jet de apa pe portiunea curatata si aspirati surplusul de apa cu un aspirator de apa.
Lasati locul sa se usuce complet. Tineti geamurile deschise pana jos pana cad scaunele sunt uscate complet pentru a evita aparitia mucegaiului.