26 Jun 2013
June 26, 2013

Curatarea naturala a baii

June 26, 2013 Proceduri Curatenie

In afara de bucatarie, baia ocupa cel mai mult timp de curatare si munca din cauza suprafetelor diferite ce trebuiesc a fi curatate si ca prina natura sa,baia este un loc ce trebuie curatat foarte des.

Din fericire,exista cateva prduse naturale ce va usureaza munca intr-un timp destul de rapid

Oglinzile

La fel ca geamurile oglinzile pot fi curatate folosind apa cu otet in dilutie de 50/50 ce se amesteca intr-un pulverizator ca mai apoi sa fie sterse cu lavete vechi sau ziare(hartia lasa o multime de scame folosinf aceasta metoda).Cel mai simplu mod este sa folositi 2 lavete de microfibra, 1 umeda iar cealalta uscata.Cu prima stergeti petele de pe oglinzi iar cu a 2 uscati oglinzile fara a mai fi nevoie sa folositi alte produse chimice de curatare.

Toaletele

Cam o data pe saptmana puteti pune in vasul de toaleta putin bicarbonat de sodiu apoi aruncati o cana de otet alb ce vor face o reactie chimica care vor indeparta petele si mirosurile. Pentru o curatare teminica pueti sterge toate elementele vasului de toaleta cu peroxid de hidrogen nediluat.

Odorizante de camera

Aveti grija la alegerea odorizantelor deoarece acestea pot contine substante chimice ce pot fi daunatoare corpului uman,in special la copii.