Curatenie Arad

firme curatenie aradServicii Curatenie Arad

Municipiul Arad este situat in partea de sud-vest a judetului cu acelasi nume si este unul dintre cele mai mari orase ce constituie axa urbana a Campiei de Vest . Este unul dintre cele mai mari noduri de circulatie ale tarii , atribut completat cu un terminal cargo pentru incurajarea si fluidizarea traficului de marfuri pe rute aeriene interne si internationale . Dupa cum observam , judetul Arad este intr-o continua dezvoltare economica .

In Municipiul Arad Americlean raspunde solicitarilor clientilor cu aceeasi promptitudine si seriozitate ca si in restul tarii , asta datorita punctelor de lucru infiintate in zona , respectiv Americlean Timisoara si Americlean Curatenie Cluj .

Pentru orice solicitare din Arad sau din localitatile dimprejur , echipele operative din Timisoara sau Cluj sunt pregatite sa intervina in cel mai scurt timp posibil . Aceste echipe operative sunt dinamice si foarte bine organizate , pe structuri ierarhice , putand face fata oricarui tip de solicitare si putand executa orice tip de curatenie .

servicii curatenie aradIn Arad , pe langa lucrari ocazionale la cerere , precum curatenie in magazine din spatii comerciale inainte de deschidere ori curatenie dupa  constructor , servicii de curatenie generala pentru birouri sau servicii de spalare mocheta in birouri sau spatii rezidentiale , Americlean poate asigura si curatenie zilnica sau periodica de intretinere pentru spatii de birouri , magazine sau alte tipuri de locatii destinate publicului , cum ar fi spatii din sectorul bancar , show-room-uri auto , depozite sau hale industriale , etc .

Cele mentionate mai sus nu implica o tarifare speciala , preturile concurand cu cele ale firmelor locale , importanta fiind marirea portofoliului de clienti .

Pe viitor , in urma maririi portofoliului de clienti din Arad , respectiv a cresterii volumului de lucrari , Americlean are in vedere infiintarea unui punct de lucru destinat acestei zone , acest lucru ducand la cresterea eficientei si performantelor echipelor de lucru ale Americlean .

Punctul de lucru din Arad va folosi acelasi sistem de management al curateniei si aceleasi echipamente profesionale si solutii profesionale de curatenie , astfel garantand calitatea serviciilor de curatenie prestate , precum si aceeasi promptitudine , eficienta si seriozitate din partea personalului nostru .

Piata economica din Arad este atractiva pentru Americlean , si nu numai , deoarece este intr-o continua dezvoltare , mai ales datorita influentelor din vestul Europei . Unul din scopurile principale ale Americlean pentru aceasta zona este contractarea companiilor din afara tarii care investesc in aceasta zona si deschid filiale , acest lucru ajutand piata economica a judetului Arad , si chiar pe cea a tarii .

Personalul nostru este pregatit sa intervina cu promptitudine , sa asigure calitatea serviciilor prestate si sa se adapteze cerintelor clientilor , calitati caracteristice companiei Americlean .

  1. De ce sa alegi Americlean Arad
    Pentru ca iti oferim servicii de curatenie la standarde internationale si in Arad. Americlean este una dintre cele mai renumite firme curatenie Arad. Curatenia de care ai atata nevoie o poti lasa de acum cu incredere in mainile noastre
  2. Sectoare acoperite in Cluj
    Daca esti in cautarea unei firme curatenie Arad , ai ajuns unde trebuie. Iti putem oferi atat servicii de curatenie rezidentiala – case / apartamente , servicii pentru birouri , curatenia spatiilor comerciale si orice tip de curatenie industriala.

Contact Americlean Arad

Stiri Locale

[cetsEmbedRSS id=http://www.aradon.ro/feed itemcount=2 itemauthor=0 itemdate=0 itemcontent=1]

[cetsEmbedRSS id=http://www.newsar.ro/rss/stiri-locale itemcount=2 itemauthor=0 itemdate=0 itemcontent=1]

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean