Curatenie Birouri

Curatenie Birouri Americlean

este o divizie aparte in cadrul firmei noastre, specializata pe curatenia in spatii de birouri, si care este caracterizata prin adaptabilitatea la programul de lucru al clientilor. Curatenia se poate efectua atat in timpul programului de lucru al locatiei cat si in afara lui, fie dimineata inainte de inceperea programului fie dupa programul angajatilor sau chiar in ture de noapte, pentru spatiile ce depasestc 500-1000 mp.
Divizia Americlean pentru Curatenie Birouri este caracterizata si prin solutii si planuri de lucru elaborate eficient care scad timpii nostri de lucru concomitent cu maximizarea rezultatelor curateniei birourilor la nivel de detaliu.

curatenie birouriCuratenia de intretinere a birourilor este recomandat sa se efectueze zilnic, iar periodic sa fie efectuate lucrari de curatenie generala a spatiilor de lucru, de igienizare si dezinfectare a echipamentelor de birou (imprimante, telefoane, tastaturi, mousi, copiatoare folosite in comun, cabluri). Dezinfectarea echipamentelor de birou are ca principal obiectiv pastrarea unei stari de sanatate bune a angajatilor, cunoscut fiind faptul ca echipamentele de birou sunt un mediu propice dezvoltarii bacteriilor.

Americlean poate deservi in mod operativ orice spatiu dedicat activitatilor de birouri , de la spatii relativ mici de 100-150 mp pana la cladiri de birouri intregi de pana la 10.000 mp / locatie / zi.

Serviciile de curatenie birouri sunt executate doar cu echipamente de curatenie profesionala de ultima generatie precum si cu solutii de curatenie profesionale, care asigura calitatea unor servicii ireprosabile.

Exemplu de servicii pentru curatenie birouri efectuate zilnic :

 1. Debarasarea gunoiului din birouri
  Prima operatiune efectuata in cazul curateniei in birouri este debarasarea gunoiului. Sunt golite initial cosurile de gunoi individuale , plasate langa fiecare punct de lucru , dupa care este debarasat gunoiul depozitat in pubelele din interiorul cladirii catre spatiile special amenajate in acest sens din exteriorul cladirii
 2. Curatarea mobilierului de birou
  Ulterior debarasarii gunoiului se trece la verificarea eventualelor deseuri ramase pe birouri, iar dupa indepartarea acestora se trece la curatarea mobilierului. Tot mobilierul destinat depozitarii dosarelor , mesele de sedinta si toate birourile sunt curatate cu solutii speciale, degresante si dezinfectante , care vor oferi mobilierului de birou atat stralucirea pe care ne-o dorim cat si o igiena corespunzatoare. 
 3. Aspirarea si spalarea pardoselilor
  Indiferent de natura lor ( mocheta sau pardoseli dure – piatra / parchet ) toate pardoselile sunt aspirate zilnic. Aspirarea lor asigura o calitate mai buna a aerului prin colectarea prafului in sacii de aspirator si impiedicand raspandirea acestuia in aerul respirabil sau si mai rau, in sistemul de ventilatie al spatiului. Spalarea pardoselii in birouri se efectueaza zilnic, doar acolo unde exista pardoseli dure ( piatra sau parchet ). In zonele unde exista mocheta, spalarea acesteia este efectuata periodic , conform planului de curatenie stabilit in prealabil cu beneficiarul.
 4. Curatarea grupurilor sanitare
  In functie de spatiul de birouri in care lucram , grupurile sanitare pot fi in interiorul birourilor, si atunci curatarea acestora ramane in sarcina noastra, sau pot fi comune , in afara biroului propriu-zis, caz in care curatarea acestora ramane in sarcina companiei de servicii care deserveste intreaga cladire de birouri. Grupurile sanitare pentru spatiile de birouri , din cauza traficului mare de personal pe care il deservesc sunt dezinfectate zilnic cu solutii specifice, conform unor proceduri foarte riguroase. Curatenie birouri Americlean Romania 


Exemplu de servicii pentru curatenie birouri efectuate periodic :

 1. Spalarea mochetei
  Pentru spatiile de birouri, acoperirea cu mocheta a pardoselilor este vazuta ca un standard si este folosita in peste 90% din cazuri. Principalul avantaj al mochetei este ca ea retine foarte eficient particulele de praf, actionand ca un burete care inmagazineaza si pastreaza praful. Chiar si aspirata zilnic, in functie de traficul existent mocheta trebuie spalata periodic cu echipamente profesionale pentru a fi curatata in profunzime
 2. Curatarea geamurilor si a peretilor de sticla
  Desi zonele des folosite ( usi de sticla, panouri ) sunt spalate / curatate zilnic, compartimentarile realizate cu sticla ca si geamurile exterioare sunt curatate periodic la intervale prestabilite contractual in functie de cerintele clientului si de recomandarile Americlean.

curatenie birouri

Standardele pentru curatenia birourilor ( Office Cleaning Standards ) sunt conforme procedurilor de lucru implementate de OSHA – Occupational Safety & Health Administration – Divizie a United States Department of Labor, si au fost implementate in Romania impreuna cu specialisti delegati ai Americlean Facility Services, USA.

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean