Curatenie Bucuresti

Firme Curatenie Bucuresti – Americlean Servicii Curatenie Bucuresti

Americlean este una dintre cele mai active firme curatenie Bucuresti.

Americlean Romania isi are sediul central in Bucuresti . Echipa operativa din Bucuresti acopera solicitarile din tot orasul , precum si din zonele dimprejur , zonele din Judetul Ilfov . Pentru orice solicitare din aceste zone , echipele Americlean sunt pregatite sa intervina in cel mai scurt timp posibil si la orice ora. Disponibilitatea noastra in Bucuresti este 24 / 7 . Echipele de aici sunt dinamice si foarte bine organizate , pe structuri ierarhice, putand face fata oricarui tip de solicitare si pot executa orice tip de curatenie.

Servicii Curatenie Bucurestiservicii curatenie bucuresti

Raspundem prompt oricarei solicitari de servicii de curatenie in Bucuresti, atat la nivel de ofertare ( raspundem cererilor de oferta in maxim 24 de ore ) precum si la nivel operational pentru clientii existenti.

In Bucuresti, Americlean detine un portofoliu de clienti foarte mare si pe langa lucrarile ocazionale la cerere , precum curatenie dupa constructor, curatenie generala pentru spatii rezidentiale, spatii comerciale sau spatii de birouri , putem asigura curatenie de intretinere pentru spatii comerciale, de birouri, dar si servicii de curatenie industriala cu frecventa zilnica. In Bucuresti, echipele Americlean executa cea mai mare gama de tipuri de servicii de curatenie pentru toate tipurile de firme, acestea fiind alcatuite din angajati cu training efectuat in cadrul firmei noastre. Pe langa agentii Americlean si coordonatorii echipelor , dispunem de cea mai mare gama de echipamente profesionale si industriale de curatenie, precum si de cele mai noi si eficitente solutii profesionale de curatenie din domeniu.

In Bucuresti a fost utilizat pentru prima data si perfectionat sistemul de management al curateniei care este folosit cu succes in toate punctele de lucru ale Americlean din toata tara. Clientii Americlean din Bucuresti au facut cunostinta cu serviciile de curatenie de cea mai buna calitate, precum si cu promptitudinea, eficienta si seriozitate personalului nostru de curatenie, calitati pe care am reusit sa le pastram in orice locatie din Romania .

Piata economica foarte dezvoltata din Bucuresti a facut posibile colaborari cu cele mai mari firme de la noi din tara. Marile Corporatii isi au sediul central in capitala, iar toate discutiile si negocierile pentru colaborari de succes au loc aici .

Cei mai mari investitori straini cauta sa investeasca si sa cladeasca afaceri in Capitala , astfel ca orice domeniu de activitate de aici este foarte bine conturat si dezvoltat. Acest lucru a facut ca toti clientii Americlean sa aiba pretentii de standarde cat mai ridicate in domeniul serviciilor de curatenie si servicii de curatenie de calitate , prestate de personal calificat. Intotdeauna am fost la standardele impuse de clientii nostri, si am dat dovada de promptitudine , prefesionalism si capacitatea de a ne adapta in functie de cerintele clientilor. Pentru angajatii firmei Americlean , una din cartile de vizita a fost intotdeauna impresia clientilor nostri in urma serviciilor de curatenie prestate pentru ei .

Americlean Bucuresti a reusit cu succes sa conduca si sa coordoneze toate echipele din tara , pentru rezultatele foarte bune obtinute pana acum. In acest sens Americlean a infiintat un centru de pregatire si perfectionare propriu, pentru angajatii din tara si mai ales, pentru managerii punctelor de lucru, deoarece scopul nostru a fost sa obtinem aceeasi performanta din Bucuresti , in toata tara. Stam la dispozitia clientilor nostri oriunde in Romania, dar mai ales in orasele mari cum ar fi Iasi, Constanta, Cluj. In prezent suntem una dintre cele mai mari firme curatenie Bucuresti.

Contact Americlean Bucuresti

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean