Curatenie Cluj

Firme Curatenie Cluj – Americlean Servicii Curatenie Cluj

firme curatenie cluj

firme curatenie cluj

Grupul Americlean Romania este singura companie de curatenie din tara care acopera majoritatea oraselor importante , printre care si principalul oras transilvanean , Cluj-Napoca . Cauti Firme Curatenie Cluj ? Citeste mai departe…

Punctul de lucru al Americlean din Cluj administreaza si acopera zona din Ardeal , din jurul Judetului Cluj , prestand toate tipurile de servicii de curatenie prestate si in restul tarii : servicii de curatenie industriala , servicii de curatenie de intretinere a magazinelor si spatiilor comerciale , servicii de curatenie pentru locuinte si spatii rezidentiale , precum si servicii de curatenie destinate spatiilor de birouri .

La fel ca cele mai importante puncte de lucru din tara ale Americlean , la Cluj avem personal specializat si cu training efectuat in Bucuresti , precum si toate tipurile de echipamente profesionale si solutii profesionale de curatenie pentru principalele operatiuni speciale de curatenie : spalarea si curatarea prin metoda injectie-extractie a mochetelor si covoarelor , curatarea , degresarea si decaparea pardoselilor dure rezistente la apa si sigilarea pardoselilor .

Punctul forte al punctului de lucru Americlean Cluj este profesionalismul si calitatea serviciilor de curatenie profesionala , nemaintalnite in Ardeal , acestea fiind datorate angajatilor Americlean Cluj , a reprezentantilor punctului de lucru ce aplica sistemul de management al curateniei aplicat si folosit de intreaga echipa a Americlean Romania .

Din anul 2007 Americlean a intrat pe piata serviciilor de curatenie din Cluj-Napoca datorita clientilor nationali si internationali , care au gasit in orasul Cluj-Napoca un centru important de afaceri , o piata in crestere si o dorinta a oamenilor de extindere atat din punct de vedere social cat si din punct de vedere economic .

Piata economica din Cluj-Napoca era o piata promitatoare iar din aceasta cauza intrarea Americlean in aceasta a fost una facila , datorita renumelui creat , precum si a profesionalismului si calitatii serviciilor oferite .

servicii curatenie cluj

servicii curatenie cluj

Americlean a dominat piata de servicii curatenie Cluj , mai ales pe sectorul curateniei in magazine si spatii comerciale , precum si sectorul curateniei industriale . Suprafetele curatate de Americlean Cluj-Napoca au ajuns la un nivel de aproximativ 30000 mp in anul 2009 . Expansiunea nu a fost una usoara , si s-a datorat atat angajatilor Americlean si a lucrului in echipa , cat si principalelor calitati ale companiei Americlean , si anume : promptitudine , seriozitate , adaptabilitate la cerintele clientilor si pastrarea unui nivel inalt al calitatii serviciilor prestate .

Principalele obiective ale Americlean Cluj au fost multumirea clientilor existenti , extinderea in zona dimprejurul Judetului Cluj , marirea volumului de munca si a suprafetei curatate de Americlean , precum si contractarea clientilor noi , clienti care au avut nevoie de unul sau mai multe tipuri de servicii de curatenie profesionala .

  1. De ce sa alegi Americlean Cluj
    Pentru ca iti oferim servicii de curatenie la standarde internationale si in Cluj. Americlean este una dintre cele mai renumite firme curatenie Cluj. Curatenia de care ai atata nevoie o poti lasa de acum cu incredere in mainile noastre
  2. Sectoare acoperite in Cluj
    Daca esti in cautarea unei firme curatenie Cluj , ai ajuns unde trebuie. Iti putem oferi atat servicii de curatenie rezidentiala – case / apartamente , servicii pentru birouri , curatenia spatiilor comerciale si orice tip de curatenie industriala. Suntem prezenti si in Bucuresti, Iasi, Constanta .

Contact Americlean Cluj

Stiri Locale

[cetsEmbedRSS id=http://ziuadecj.realitatea.net/Feed.aspx itemcount=4 itemauthor=0 itemdate=0 itemcontent=1]

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean