Curatenie Constanta

Firme Curatenie Constanta – Americlean Servicii Curatenie Constanta

Americlean este una dintre cele mai active firme de curatenie in Constanta.

Americlean Romania presteaza in Constanta toate tipurile de curatenie prestate si in Bucuresti : servicii curatenie magazine , servicii curatenie birouri , servicii curatenie locuinte si servicii curatenie industriala . Pe langa aceste servicii , Americlean poate executa toate operatiunile speciale , operatiuni precum spalarea mochetelor si covoarelor , decaparea pardoselilor dure rezistente la apa si sigilarea pardoselilor .

Punctul de lucru al Americlean Servicii Curatenie Constanta este administrat de personal specializat , cu training efectuat in Bucuresti , in cadrul companiei Americlean . Agentii de curatenie de aici dau dovada de acelasi profesionalism cu care Americlean a obisnuit toti clientii din Bucuresti si restul tarii .

Tinem sa mentionam ca din anul 2servicii curatenie constanta007 , din momentul in care Americlean a intrat pe piata serviciilor de curatenie locala , clientii deserviti sunt companii mari si importante pentru aceasta piata , ei fiind de asemenea mentionati in portofoliul nostru de clienti . Acestia au fost intotdeauna multumiti de serviciile prestate de societatea noastra , astfel incat , ulterior , au revenit cu cereri si pentru alte spatii si locatii proprii .

Americlean a reusit sa se impuna pe raza Judetului Constanta , la fel ca si in Bucuresti si in restul tarii , prin profesionalism , calitatea serviciilor , promptitudine si adaptabilitatea noastra la cerintele clientilor .

Printre locatii cu renume locale si din statiunile dimprejur , actuali clienti sau fosti clienti ai Americlean , putem aminti de Clubul Crush de vara din Statiunea Mamaia , Grupul de magazine Inditex , magazinul Puma , magazinul Debenhams si altele. De asemenea , Americlean a colaborat si cu cateva hoteluri importante din Statiunea Mamaia , prestand pentru acestea curatenia generala inainte de inceperea sezonului , precum si servicii de curatenie dupa constructor , efectuate in urma amenajarilor sau reparatiilor acestora .

firme curatenie constanta

Printre serviciile de curatenie industriala mai importante , putem aminti de serviciile de curatenie prestate pentru Compania Murfatlar SA , unde am curatat si decapat pardoseala din beton sclivisit dintr-o hala industriala ( depozit ) de aproximativ 3000 mp .

Americlean dispune de o gama larga de echipamente profesionale de curatenie cu tehnologie de ultima ora in domeniu , precum si cele mai bune solutii profesionale de curatenie de la cei mai mari si mai importanti furnizori din lume , precum Karcher , Taski , Diversey , etc. Reprezentantii Americlean considera si sustin faptul ca nu se poate obtine performanta si calitatea cea mai mare daca nu se folosesc cele mai bune si mai fiabile echipamente profesionale de curatenie si cele mai bune solutii profesionale de curatenie .

 1. De ce sa alegi Americlean Constanta
  Pentru ca iti oferim servicii de curatenie la standarde internationale. Americlean este una dintre cele mai renumite firme curatenie Constanta. Curatenia de care ai atata nevoie o poti lasa de acum cu incredere in mainile noastre
 2. Sectoare acoperite
  Daca esti in cautarea unei firme curatenie Constanta , ai ajuns unde trebuie. Iti putem oferi atat servicii de curatenie rezidentiala – case / apartamente , curatenie birouri , curatenia spatiilor comerciale si orice tip de curatenie industriala.

Contact Americlean Constanta

Stiri Locale

 • File din istoria Dobrogei: 74 de ani de la Tratatul de la Craiova. Sudul Dobrogei intra in componenta Bulgariei
  Acum 74 de ani, pe 7 septembrie 1940 s a semnat Tratatul de frontiera de la Craiova, dintre Romania si Bulgaria, prin care partea de sud a Dobrogei Cadrilaterul, adica judetele Durostor si Caliacra intra in componenta Bulgariei.Tratatul de la Craiova. Conform prevederilor acestuia, Romania a cedat partea sudica a Dobrogei Cadrilaterul in romana , si si a dat […]
 • RCSRDS face angajari la Constanta
  RCSamp;RDS face angajari in Bucuresti, Buzau, Alexandria, Ploiesti, Cluj Napoca, Timisoara, Resita, Constanta, Medgidia, Sibiu, Botosani, Baia Mare, Onesti, Vaslui, Suceava.ECONOMICA.NET va spune ce cauta angajatorii si pana cand primesc CV uri pentru locurile de munca vacante.RCSamp;RDS angajeaza tehnicieni instalari in orasele Bucuresti, Braila, Galati, Br […]

 • Din nou cutremur în România, azi
  Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs în această seară, în judeţul Buzău, în zona seismică Vrancea, după cum informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).Un alt cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richeter s-a produs sâmbătă, la ora 07.20, în judeţul Vrancea. Cutremurul cu cea mai mare magnitudine p […]
 • Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric la noapte
  Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, SC Enel Distribuţie Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanţa anunţă întreruperea furnizării energiei electrice, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 00.00 şi 05.00 în staţiunea Mamaia, zona IPJ Constanţa - pe bulevardul Mamaia, de la n […]

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean