Curatenie Constanta

Firme Curatenie Constanta – Americlean Servicii Curatenie Constanta

Americlean este una dintre cele mai active firme de curatenie in Constanta.

Americlean Romania presteaza in Constanta toate tipurile de curatenie prestate si in Bucuresti : servicii curatenie magazine , servicii curatenie birouri , servicii curatenie locuinte si servicii curatenie industriala . Pe langa aceste servicii , Americlean poate executa toate operatiunile speciale , operatiuni precum spalarea mochetelor si covoarelor , decaparea pardoselilor dure rezistente la apa si sigilarea pardoselilor .

Punctul de lucru al Americlean Servicii Curatenie Constanta este administrat de personal specializat , cu training efectuat in Bucuresti , in cadrul companiei Americlean . Agentii de curatenie de aici dau dovada de acelasi profesionalism cu care Americlean a obisnuit toti clientii din Bucuresti si restul tarii .

Tinem sa mentionam ca din anul 2servicii curatenie constanta007 , din momentul in care Americlean a intrat pe piata serviciilor de curatenie locala , clientii deserviti sunt companii mari si importante pentru aceasta piata , ei fiind de asemenea mentionati in portofoliul nostru de clienti . Acestia au fost intotdeauna multumiti de serviciile prestate de societatea noastra , astfel incat , ulterior , au revenit cu cereri si pentru alte spatii si locatii proprii .

Americlean a reusit sa se impuna pe raza Judetului Constanta , la fel ca si in Bucuresti si in restul tarii , prin profesionalism , calitatea serviciilor , promptitudine si adaptabilitatea noastra la cerintele clientilor .

Printre locatii cu renume locale si din statiunile dimprejur , actuali clienti sau fosti clienti ai Americlean , putem aminti de Clubul Crush de vara din Statiunea Mamaia , Grupul de magazine Inditex , magazinul Puma , magazinul Debenhams si altele. De asemenea , Americlean a colaborat si cu cateva hoteluri importante din Statiunea Mamaia , prestand pentru acestea curatenia generala inainte de inceperea sezonului , precum si servicii de curatenie dupa constructor , efectuate in urma amenajarilor sau reparatiilor acestora .

firme curatenie constanta

Printre serviciile de curatenie industriala mai importante , putem aminti de serviciile de curatenie prestate pentru Compania Murfatlar SA , unde am curatat si decapat pardoseala din beton sclivisit dintr-o hala industriala ( depozit ) de aproximativ 3000 mp .

Americlean dispune de o gama larga de echipamente profesionale de curatenie cu tehnologie de ultima ora in domeniu , precum si cele mai bune solutii profesionale de curatenie de la cei mai mari si mai importanti furnizori din lume , precum Karcher , Taski , Diversey , etc. Reprezentantii Americlean considera si sustin faptul ca nu se poate obtine performanta si calitatea cea mai mare daca nu se folosesc cele mai bune si mai fiabile echipamente profesionale de curatenie si cele mai bune solutii profesionale de curatenie .

  1. De ce sa alegi Americlean Constanta
    Pentru ca iti oferim servicii de curatenie la standarde internationale. Americlean este una dintre cele mai renumite firme curatenie Constanta. Curatenia de care ai atata nevoie o poti lasa de acum cu incredere in mainile noastre
  2. Sectoare acoperite
    Daca esti in cautarea unei firme curatenie Constanta , ai ajuns unde trebuie. Iti putem oferi atat servicii de curatenie rezidentiala – case / apartamente , curatenie birouri , curatenia spatiilor comerciale si orice tip de curatenie industriala.

Contact Americlean Constanta

Stiri Locale

[cetsEmbedRSS id=http://www.ziuaconstanta.ro/option,com_rd_rss/id,2.html itemcount=2 itemauthor=0 itemdate=0 itemcontent=1]

[cetsEmbedRSS id=http://www.cugetliber.ro/rss/social/ itemcount=2 itemauthor=0 itemdate=0 itemcontent=1]

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean