Curatenie Iasi

Firme Curatenie Iasi – Americlean Servicii Curatenie Iasi

Grupul Americlean Romania este singura companie de curatenie din tara care acopera majoritatea oraselor importante , printre care si principalul oras din Moldova , Iasi .

Americlean Curatenie Iasi acopera si administreaza toata zona de Nord a Moldovei , prestand , la fel ca si celelalte puncte de lucru ale Americlean , toate tipurile de curatenie precum : servicii curatenie magazine , servicii curatenie birouri , servicii curatenie locuinte si servicii curatenie industriala . Punctul de lucru din Municipiul Iasi este de asemenea dotat cu toate echipamentele profesionale si solutiile profesionale de curatenie pentru executarea operatiunilor speciale de curatenie precum spalarea mochetelor si covoarelor cu aparatura injectie-extractie , curatarea si decaparea pardoselilor dure si rezistente la apa si sigilarea pardoselilor .

Toti angajatii Americlean Iasi beneficiaza de training si specializare efectuate in Bucuresti , in cadrul companiei Americlean . De asemenea reprezentantii Americlean Iasi administreaza si organizeaza agenti de curatenie care dau dovada de acelasi profesionalism cu care Americlean a obisnuit toti clientii din Romania .

firme curatenie iasiDin 2007 , anul in care Americlean a intrat pe piata de servicii curatenie Iasi si din imprejurimi , clientii deservitii sunt companii cu renume in Romania si foarte importante pentru aceasta piata , cat si pentru restul pietei economice din Romania . Toti clientii pentru care Compania noastra a prestat diverse servicii de curatenie profesionala au fost multumiti de calitatea curateniei , ulterior solicitand prestarea serviciilor pentru locatii proprii din alte orase din zona Moldovei . Un exemplu foarte relevant a fost compania Ritzio Bu SRL , companie ce administra peste 100 de sali de jocuri electronice de noroc , sub brand-ul Million , in toata tara . In urma colaborarii cu aceasta pentru cele 3 locatii din Iasi , a urmat extinderea in orasele Vaslui , Botosani , Suceava , Falticeni , Romana , Bacau , etc. , toate locatiile administrate de Ritzio Bu SRL din regiunea Moldovei .

Un alt client reprezentativ pentru Americlean a fost Continental Automotive SA din Iasi , care a solicitat prestarea serviciilor de curatenie de intretinere pentru spatiul de birouri , cu o suprafata de birouri de aproximativ 1500 mp , si a serviciilor de curatenie industriala pentru halele de productie si depozitele din cadrul fabricii , cu o suprafata total de aproximativ 10000 mp .
Pe langa clientii mai sus mentionati , amintim de Grupul de magazine Inditex , magazinele Debenhams , Waikiki , etc. , clienti pentru care am prestat servicii de curatenie de intretinere in magazine , servicii de curatenie generala , precum si servicii de curatenie post-constructor .

Pentru punctul de lucru din Iasi , Americlean Romania a folosit aceeasi strategie de management , strategie bazata in principal pe profesionalismul angajatilor , calitatea superioara a serviciilor de curatenie , promptitudinea si adaptabilitatea la cerintele clientilor . Pe langa acestea , echipamentele profesionale si solutiile profesionale de curatenie sunt de la aceeasi furnizori importanti precum Karcher , Taski , Diversey , etc. , echipamente folosite de catre toate punctele de lucru ale Americlean .

  1. De ce sa alegi Americlean Iasi
    Pentru ca iti oferim servicii de curatenie la standarde internationale si in Iasi. Americlean este una dintre cele mai renumite firme curatenie Iasi. Curatenia de care ai atata nevoie o poti lasa de acum cu incredere in mainile noastre
  2. Sectoare acoperite in Iasi
    Daca esti in cautarea unei firme curatenie Iasi , ai ajuns unde trebuie. Iti putem oferi atat servicii de curatenie rezidentiala – case / apartamente , servicii pentru birouri , curatenia spatiilor comerciale si orice tip de curatenie industriala. Servicii curatenie Iasi prin Americlean , oricand la dispozitia clientilor.

Contact Americlean Iasi

Stiri Locale

[cetsEmbedRSS id=http://feeds.feedburner.com/bzi itemcount=2 itemauthor=0 itemdate=0 itemcontent=1]

[cetsEmbedRSS id=hhttp://www.ziaruldeiasi.ro/local/~rss itemcount=2 itemauthor=0 itemdate=0 itemcontent=1]

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean