08 Jul 2013
July 8, 2013

Curatenie în casa

July 8, 2013 Proceduri Curatenie

Curatenie în casa – Casa mea pentru mine este cu adevarat locul unde se afla si inima mea. Este un loc unde eu sunt fericit ca sunt acolo,un loc care ma face să uit de stresul de zi cu zi. Si amintirile familiei mele apartin acestui loc, cu bune si cu rele! Îmi place casa mea si vreau sa o pastrez curata in permanenta.

Ma simt bine atunci când casa mea este curata.

Iata cateva sfaturi din experienta mea personala pe care le folosesc pentru a pastra casa curata.

Curatarea unei Oglinzi

Nu trebuie sa cumparati solutii de sticlă si prosoape de hartie pentru a curata oglinzi. Doar niste otet si un ziar vechi este tot ce ai nevoie pentru a pastra oglinzile stralucitoare. Casa ta va arata mai curat, daca oglinzile sunt curate.

Curatarea Farfuriilor

Curatarea farfuriilor poate deveni un lucru greu de facut daca acestea nu sunt curatate la timp.invatati sa va curatati farfuria imediat dupa ce ati mancat.Este un obicei mic si simplu, ce va va usura munca daca o curatati la timp. Nu-mi place sa curat alimente uscate de pe farfurie,dvs?

Curatarea Frigiderului

Un frigider pare mare iar curatarea lui pare mai mare. Urmati pasii mei pentru a va usura lucrul. În primul rând arunca orice mancare stricata sau care se afla de mult timp in frigider. Apoi, începeti cu stergerea rafturilor de sus in jos folosind bicarbonat de sodiu in dilutie cu apa pentru a scapa de mirosul urat din frigider.

Igiena Toaletei

Unul dintre cele mai urate lucruri de facut dar totodata rapid dacă urmati sfaturile de mai jos.În primul rand puneti in vas solutie de curatare pe care il lasati sa actioneze cateva minute. Apoi stergeti scaunul si în afara vasului cu o solutie antibacteriana. După frecati interiorul vasului cu o perie de toaletă si în cele din urmă stergeti totul din nou cu o carpa uscata pentru a face sa straluceasca din nou.

Curatarea cuptorului

Obisnuiti sa folositi cuptorul in fiecare zi? Într-o zi, cand nu folositi cuptorul, aplicati o solutie de curatat cuptoare si lasati-l pana a doua zi. Înainte de a porni cuptorul, stergeti rapid intreaga suprafata pe care ati aplicat solutia.Astfel indepartati murdaria mult mai usor.