Curatenie Industriala

Servicii de curatenie industriala

curatenie industrialaPrivita in trecut ca un rau necesar, serviciile de curatenie industriala a devenit azi un element esential in lantul valoric al tuturor proceselor tehnologice. Nu intamplator, in ultimii ani, standardele de curatenie in domeniul industrial au cunoscut o crestere semnificativa. Curatenia in hale si pe liniile de productie asigura calitatea si exactitatea necesara produselor finite, o durata mai mare de viata pieselor si componentelor angrenate in procesul productiei, generand totodata un mediu sanatos si protectiv pentru angajati. Serviciile de curatenie industriala prestate de Americlean au in spate multi ani de expertiza a specialistilor nostri din Statele Unite ale Americii.

Noi cei la Americlean va oferim o gama larga de servicii de curatenie si intretinere dedicate sectorului industrial de care aveti nevoie pentru a creste eficienta, productivitatea si profitabilitatea companiei dumneavoastra. In loc sa va ocupati de problemele cotidiene privind intretinerea spatiilor si a utilajelor de productie, Americlean va ofera suportul necesar si implicit timpul pentru a va concentra la cresterea profitabilitatii.

Analizam in permanenta nevoile companiei dumneavoastraservicii curatenie industriala

in materie de curatenie si ne adaptam serviciile pentru a satisface fiecare cerinta in mod individual. Experienta noastra de peste 6 ani in domeniul curateniei industriale, combinata cu forta de munca calificata si tehnica de care dispunem va identifica si rezolva mereu fiecare deficienta, oferind cu siguranta rezultatele pe care le asteptati.

Daca nu sunteti inca convins de necesitatea serviciilor de curatenie industriala sau daca nu puteti identifica exact in ce categorie sa incadreaza nevoia dumneavoastra in materie de curatenie, exepunem mai departe serviciile incluse in clasa curateniei industriale:

Curatenia industriala se refera la curațarea interioara pentru toate tipurile de cladiri, inclusiv a spatiilor administrative, din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spatii de productie si depozitare. Pentru toate acestea se realizeaza curatarea cosurilor de fum, curatarea semineelor, a sobelor si cuptoarelor, curatarea lifturilor, curatarea incineratoarelor, boilerelor, conductelor de ventilație si a unitatilor de evacuare. Sunt indepartate depunerile de pe geamuri, scari de acces la diferite utilaje, luminatoare, rezervoare de mica si mare capacitate, sine de transport si alte utilaje mobile.

Divizia Americlean curatenie industriala mai include realizarea activitatilor de dezinfecție și de dezinsecție pentru clădiri, depozite, containere clasice si frigorifice, nave maritime si fluviale, trenuri, autobuze, avioane, etc.

curatenie in fabrici depozite

Lucrare executata de Americlean Romania

Pe langa toate acestea, Americlean mai realizeaza in mod curent activitati de gestionare a gunoiului menajer, curatarea fatadelor si intretinerea zonelor din jurul cladirii, servicii absolut necesare in buna functionare a activitatilor zilnice.

Pentru alte informatii legate de serviciile Americlean sau de curatenie industriala in general va puteti adresa consultatilor nostri utilizand contactele afisate.curatenie industriala

Procedurile de curatenie Americlean sunt conforme cu Green Cleaning Network. Green Cleaning este un concept menit sa adapteze serviciile atat de necesare de curatenie la protejarea mediului.

 

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean