Curatenie Locuinte

Curatenie Locuinte

Deoarece stim cat de important este pentru tine si familia ta sa ai casa curata intotdeauna , Americlean a infiintat divizia Americlean Curatenie Locuinte . Astfel noi iti oferim cele mai diversificate servicii de curatenie profesionala la domiciliu , fie ca este vorba de curatenie unui apartament sau a unei case.

Pentru serviciu de curatenie locuinte , Americlean pune la dispozitie echipe de lucru de 3 , 4  sau chiar mai multi agenti de curatenie . Acestea sunt antrenati sa lucreze cat mai eficient si rapid , pentru ca locuinta ta sa arate impecabil iar toate echipele sunt insotite de un supervisor dedicat special lucrarii respective.

Americlean asigura felixibilitate ( adaptarea serviciilor la locuinta si nevoile tale ) , rapiditate in executarea serviciilor de curatenie , un mediu mai sanatos pentru tine si familia ta , deoarece scopul este acela de a curata , dezinfecta , igieniza si de a reduce toxinele si factorii alergeni din aer .

Compania Americlean asigura in acest sens servicii de curatenie pentru apartamente , vile si case , servicii de sezon ( curatenia de Paste , Craciun , etc. ) , precum si servicii de curatenie locuinte dupa petreceri . In cadrul acestor tipuri de servicii va prezentam cateva din activitatile specializate de curatenie efectuate de presonalul nostru :

  • aspirarea mochetelor , a covoarelor , precum si a suprafetelor neacoperite
  • stergerea prafului de pe obiectele de mobilier cu solutii protectoare si antistatice
  • curatarea si igienizare aparaturilor electronice si electrocasnice cu solutii specifice
  • curatarea feroneriei , caloriferelor si a corpurilor de iluminat
  • curatarea , igienizarea si dezinfectarea grupurilor sanitare in intregime ( faianta , gresie , obiecte sanitare , geamuri , etc. )
  • curatarea si igienizarea in profunzime a spatiilor de bucatarie , precum si a tuturor obiectelor existente in aceste spatii ( aragaz , frigider , dulapuri , etc. )
  • curatarea si spalarea tuturor geamurilor interior-exterior
  • orice alt tip de activitate necesara pentru o curatenie locuinte impecabila .

Tot pentru locuinte , Americlean asigura si servicii de curatenie post-constructor . Aceste tipuri de curatenie sunt necesare in urma constructiei sau amenajarii locuintelor Dumneavoastra . Curatenie post-constructor trebuie executata inainte de a va muta mobilierul in locuinta . Acest tip de curatenie este deseori mai complicat decat orice alt tip de curatenie pentru locuinte , si tocmai din aceasta cauza echipele destinate sunt formate dintr-un numar mai mare de agenti de curatenie tocmai pentru ca locuinta ta sa arate impecabil in cel mai scurt timp.

Datorita faptului ca Americlean detine echipamente profesionale de spalare prin metoda injectie-extractie , va putem asigura si spalarea covoarelor , a mochetelor , a canapelelor , precum si a fotoliilor si scaunelor din textil . Acest tip de serviciu nu necesita niciun deranj din partea Dumneavoastra , deoarece nu trebuie sa mutam nimic . Le spalam si le curatam pe loc cu aparatura si solutii specifice . Reprezentam una dintre cele mai bune firme de curatenie din Bucuresti , Constanta si din intreaga tara.