Curatenie Magazine

Americlean – Curatenie Magazine

Este divizia companiei Americlean care se ocupa cu mentinerea curateniei in magazine si in spatiile comerciale . De cele mai multe ori reprezentantii clientilor nostri doresc ca acest tip de servicii de curatenie sa fie executat in afara orelor de program , pentru a nu incomoda in vreun fel clientii magazinelor si spatiilor comerciale. Curatenia de intretinere a magazinelor este efectuata in principal dimineata inaintea deschiderii.
Uneori este posibil ca la solicitarea clientului agentii Americlean sa intervina in locatie pentru mentinerea curateniei si in timpul programului de lucru al spatiului comercial. Un exemplu ar fi atunci cand avem un magazin stradal , iar afara vremea este capricioasa ( ploua , ninge , etc. ) , un agent de curatenie mentine curatenia la intrarea in magazin precum si in interiorul acestuia, deranjand pe cat de putin posibil clientii veniti la cumparaturi .

curatenie spatii comerciale

Deseori, pentru o calitate mai buna a serviciilor de curatenie , echipa Americlean executa lucrari de curatenie generala pe timpul noptii , atunci cand magazinul este inchis si se executa urmatoare operatiuni : curatarea spalarea si lustruirea pardoselii , stergerea prafului de pe rafturile magazinului pana la tavan , curatarea si stergerea corpurilor de iluminat , curatarea si spalarea integrala a tuturor suprafetelor vitrate ( oglinzi , vitrine , panouri din sticla , rafturi din sticla , etc.) , degresarea mobilierului , acolo unde este cazul , curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare ( daca acestea exista ) , a spatiilor de birouri precum si a bucatariei ( sau camera acolo unde angajatii magazinului servesc masa ) , precum si alte activitati de curatenie necesare .
Serviciile de curatenie prestate in magazine se efectueaza zilnic in magazinele cu trafic crescut si periodic in magazinele cu trafic foarte scazut.

Pentru curatarea magazinelor Americlean foloseste cele mai bune echipamente profesionale de curatenie , precum si cele mai bune solutii profesionale de curatenie de pe piata . Calitatea este asigurata atat de prestatia agentului Americlean cat si de solutiile si echipamentele profesionale de curatenie folosite .
Agentii Americlean care lucreaza in spatiile clientilor nostri sunt verificati periodic si beneficiaza de traininguri permanente. Pe langa faptul ca acestia trebuie sa lucreze conform standardelor Americlean , ei trebuie sa fie deosebit de atenti cu mobilierul magazinului si bunurile aflate in interiorul acestuia ( computer, standuri, manechini, decoratiuni), sa nu afecteze in vreun fel activitatea angajatilor , sa nu intre in discutii cu angajatii sau clientii. Tocmai din aceasta cauza Americlean pune la dispozitie pentru fiecare obiectiv un Supervisor care poate prelua orice reclamatie din partea reprezentantilor magazinelor sau a clientilor si le poate rezolva in acel moment sau ulterior discutand cu Superiorul din cadrul companiei , in cazul in care este vorba de o lucrare mai mare sau mai delicata .
Principalul obiectiv al diviziei Curatenie Spatii Comerciale este ca in fiecare locatie sa totul sa fie impecabil de curat, fara sa ne facem simtita prezenta.

curatenie pentru spatiile comerciale


Servicii pentru curatenie magazine efectuate zilnic

 1. Debarasarea gunoiului din magazin
  Prima operatiune efectuata in cazul curateniei in spatiile comerciale este debarasarea gunoiului. Pubelele existente in locatie sunt golite si tot gunoiul este transportat in exteriorul magazinului, cel mai des in locatia special amenajata a centrului comercial
 2. Curatarea expozitoarelor, rafturilor, standurilor
  Ulterior debarasarii gunoiului se trece la curatarea tuturor spatiilor de expunere a marfii. Fie ca discutam de rafturi clasice, de expozitoare sau standuri, toate sunt curatate si spalate fara a deranja marfa expusa.
 3. Aspirarea si spalarea pardoselilor
  Indiferent de natura lor ( mocheta sau pardoseli dure – piatra / parchet ) toate pardoselile sunt aspirate zilnic. Aspirarea pardoselilor lor asigura o calitate mai buna a aerului prin colectarea prafului in sacii de aspirator si impiedicand raspandirea acestuia in aer. Spalarea pardoselii in orice tip de magazin sau spatiu comercial se efectueaza zilnic, doar acolo unde exista pardoseli dure ( piatra sau parchet ). Spalarea intregii pardoseli cu produse speciale este ultima operatiune de curatenie care este efectuata inainte ca agentii de curatenie sa paraseasca spatiul. Astfel magazinul va arata impecabil pentru clienti la ora deschiderii.

Servicii Curatenie magazine si Spatii Comerciale efectuate periodic :

 1. Decapare pardoseala
  Chiar si spalata zilnic, pardoseala spatiilor comerciale este supusa de cele mai multe ori la un volum de trafic enorm. Din aceasta cauza este necesar ca periodic sa fie efectuate decapari profesionale ale pardoselilor dure, cu echipamente si solutii specifice.Curatenie magazine la cele mai inalte standarde
 2. Sigilarea pardoselii
  Aplicarea unui strat profesional de protectie cu ajutorul caruia pardoseala va rezista mai bine la trafic, si va capata un aspect “umed”. Puteti citi mai multe despre curatenie magazine si Sigilarea Pardoselilor in sectiunea Proceduri Curatenie

curatenie magazine

Toate procedurile si solutiile de curatenie folosite pentru curatenie magazine sunt conforme cu cerintele Green Cleaning Network.

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean