Curatenie Timisoara

Servicii Curatenie Timisoara

servicii curatenie timisoaraGrupul Americlean Romania este singura companie de curatenie din tara care acopera majoritatea oraselor importante , printre care si principalul oras din Banat , Timisoara .

Americlean Curatenie Timisoara administreaza si acopera zona Banatului , zona din imprejurimile Judetului Timis , prestand toate tipurile de servicii de curatenie profesionale ca si in celelalte puncte de lucru din tara : servicii curatenie de intretinere a magazinelor si spatiilor comerciale , servicii de curatenie destinate spatiilor de birouri , servicii de curatenie pentru locuinte si spatii rezidentiale , precum si servicii de curatenie industriala.

La Timisoara , punctul de lucru beneficiaza de asemenea de personal specializat si cu training efectuat in Bucuresti de catre compania mama Americlean Romania , precum si de cele mai performante echipamente profesionale de curatenie si cele mai bune solutii profesionale din domeniu . Datorita dotarii punctului de lucru de aici , cu toata aparatura necesara si know-how-ul pus la dispozitie de Americlean Romania , putem executa operatiunile speciale de curatenie precum spalarea si curatarea prin metoda injectie-extractie a covoarelor , mochetelor si mobilierului cu tapiterie din textil , curatarea , degresarea si decaparea pardoselilor dure rezistente la apa si sigilarea pardoselilor .

Colegii nostri din Timisoara utilizeaza acelasi sistem de management al curateniei aplicat in toate punctele de lucru din tara si Bucuresti , obtinand calitatea serviciilor de curatenie dorite de conducerea Americlean Romania . Au invatat ce inseamna sa fii profesionist si au participat la lucrari de curatenie si evenimente ale Americlean atat in tara cat si in afara ei .

firme curatenie timisoaraIncepand cu anul 2008 , Americlean si-a facut simtita prezenta in orasul de pe Bega , in scurt timp , datorita performantelor obtinute si a portofoliului de clienti multi-nationali detinuti la acea vreme de Americlean Romania . Pe langa clientii existenti , Americlean Servicii Curatenie Timisoara a contractat lucrari importante de curatenie post-constructor , curatenie industriala , precum si curatenie de intretinere pentru diferite spatii de birouri ori diferite sali de jocuri de noroc , detinute si administrate de o companie multi-nationala din Bucuresti .

Piata economica din Timisoara , datorita influentelor vestice a fost o piata buna pentru Americlean , ajutand la extinderea companiei si la contractarea de servicii de curatenie profesionala in afara tarii , in tari precum Austria , Germania , Cehia , Ungaria , etc. Lucrarile de curatenie din aceste tari au fost executate si administrate de reprezentantii punctului de lucru din Timisoara , uneori in colaborare cu angajatii punctului de lucru din Cluj , acestea doua devenind responsabile cu executarea lucrarilor de curatenie profesionala din vestul Europei .

Cu toate acestea , reprezentantii Americlean Timisoara nu au uitat cele mai importante scopuri : multumirea clientilor existenti si marirea portofoliului de clienti din vestul tarii . Acestia au raspuns cu acelasi profesionalism caracteristic Americlean solicitarilor noilor clienti si au oferit aceeasi disponibilitate , promptitudine si calitate a serviciilor prestate . Toate acestea ne-au ajutat sa devenim una din cele mai cunoscute firme curatenie Timisoara.

  1. De ce sa alegi Americlean Timisoara
    Pentru ca iti oferim servicii de curatenie la standarde internationale si in orasul tau. Americlean este una dintre cele mai renumite firme curatenie Timisoara. Curatenia de care ai atata nevoie o poti lasa de acum cu incredere in mainile noastre
  2. Sectoare acoperite in Timisoara
    Daca esti in cautarea unei firme curatenie Timisoara , ai ajuns unde trebuie. Iti putem oferi atat servicii de curatenie rezidentiala – case / apartamente , servicii pentru birouri , curatenia spatiilor comerciale si orice tip de curatenie industriala. Servicii curatenie Timisoara prin Americlean , oricand la dispozitia clientilor.

Contact Americlean Timisoara

Stiri Locale

[cetsEmbedRSS id=http://feeds.feedburner.com/tion/stirilocale itemcount=2 itemauthor=0 itemdate=0 itemcontent=1]

[cetsEmbedRSS id=http://ziuadevest.ro/index.php?format=feed&type=rss itemcount=2 itemauthor=0 itemdate=0 itemcontent=1]

Apeleaza la profesionisti pentru curatenie. Apeleaza la Americlean