• Servicii Curatenie Americlean

    Servicii Curatenie Americlean

    Americlean Romania - Cele mai bune servicii de curatenie
  • Servicii Curatenie

    Servicii Curatenie

    Americlean Romania - Cele mai bune servicii de curatenie

Servicii Curatenie

Americlean intelege perfect psihologia celor care apeleaza la acest tip de servicii si de aceea oferim servicii profesionale personalizate nevoilor dumneavoastra. Fiecare locatie este diferita de altele si de aceea dam dovada de multa flexibilitate, rabdare si profesionalism in orice colaborare. Americlean se adapteaza nevoilor fiecarui client in parte .

Prin abonamente lunare curatenia poate fi realizata conform unui plan prestabilit , agreat prin contracte fixe, astfel incat grija operatiunilor contractate sa fie transferata de la client catre Americlean. Fiecare client beneficiaza de un supervisor de locatie sau supervisor local care va reprezenta interfata directa cu Americlean, si care la orice ora si in orice zi va putea prelua solicitarile sau observatiile care apar in desfasurarea contractului , si care va trece la rezolvarea lor imediata.

Dand dovada de flexibilitate in colaborarea cu partenerii nostri, putem semna contracte de intretinere si cu produsele clientului, atat timp cat ele satisfac conditiile de mediu aplicabile in Romania. Deasemenea, orice operator ( agent de curatenie ) Americlean poate fi instruit , la cerere , sa opereze echipamentele de existente deja in locatiile clientilor nostri.

Cladire Birouri 2 - BucurestiServicii profesionale 24/7

Fiindca ne dorim sa fim partenerii dumneavoastra de incredere si pentru ca dorim sa construim o relatie cu toti clientii cu care intram in contact, telefoanele noastre functioneaza oricand. Americlean va ofera servicii curatenie non-stop, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Lucram si in zilele de Sarbatori Legale. Servicii profesionale pentru compania ta , oricand , oriunde.

Locuinte – sectorul rezidential

Americlean va pune la dispozitie servicii de curatenie profesionala pentru locuinte de orice tip, atit pentru case vile cat si pentru apartamente de bloc cu personal specializat si experimentat pe acest segment. Cu exceptia unor cazuri aparte, Americlean Romania nu poate prelua solicitari pentru apartamente particulare. Acest serviciu se adreseaza in principal companiilor care detin locuinte de serviciu. Putem asigura curatenia locuintelor pentru persoane private doar in Bucuresti , Iasi , Constanta si Cluj , si doar pentru resedinte care depasesc 130 mp.
Pentru mai multe detalii accesati sectiunea locuinte

Birourioperatiuni curatenie birouri

Curatenia spatiilor de birouri este un domeniu caruia ii acordam atentie deosebita si de aceea oferim servicii pentru birouri la cele mai inalte standarde in domeniu. Americlean dispune de o divizie specializata pentru spatii de birouri si cladiri de birouri, special dezvoltata, caracterizata prin flexibilitatea programului de lucru. Astfel , putem oferi serviciile noastre atat in timpul programului de lucru al clientului, cat si inainte sau dupa incheierea acestuia.
Pentru mai multe detalii accesati sectiunea servicii Curatenie Birouri .

Sectorul industrial

Divizia Americlean Curatenie Industriala cu specialisti in curatenie pentru hale, depozite si spatii de productie, cunoscatori ai solutiilor si utilajelor folosite in acest domeniu poate prelua comenzi pentru orice suprafata de hala industriala intre 1000 si 50000 de mp. Americlean Industriala detine in portofoliu unele dintre cele mai mari depozite si linii de productie din Romania, lucrand constant cu diverse fabrici de productie, linii de asamblare , hale industriale si depozite alimentare si non-alimentare.

In cazul in care aveti nevoie de o echipa de profesionisti care sa va rezolve orice problema in materie de servicii pentru sectorul industrial, va invitam sa cititi pagina dedicata acestor servicii si sa ne contactati pentru o consultatie la fata locului.

Procedurile de lucru ale tuturor diviziilor Americlean corespund ( si in unele cazuri chiar depasesc ) standardele impuse de ISSA Interclean , Asociatia Mondiala a de Cleaning, Filiala Europa

servicii curatenie